Meld jezelf of iemand anders aan voor Duurzame Docent van 2021

Aanmelden kan tot 20 september 2021.

Lees hier de criteria waar de docenten op beoordeeld worden.

Let op: deze tekst is achteraf niet meer aan te passen. Je kunt ons wel altijd een berichtje sturen, dan passen wij het voor je aan. Na de deadline voor inschrijving maakt de jury een short list ban genomineerden. Aan hen kan gevraagd worden om extra toelichting en evt. beeldmateriaal over de eigen onderwijspraktijk naar de jury te sturen. Op maandag 11 oktober of dinsdag 12 oktober vindt de live cast met bekendmaking van de winnaars plaats.

Schrijf hier een kort stukje over jezelf. Daarnaast dien je voor de alle jurycriteria kort toelichting te geven op hoe je hier aan bijdraagt. Ongeveer 50 woorden per criterium.
Als je liever geen foto's toevoegt van een persoon, kan hier ook een foto van de school of een andere leuke afbeelding worden gekozen. De volgende bestandstypen zijn toegestaan: jpg,jpeg,png,gif. De afbeelding mag maximaal 5 MB groot zijn.

Algemene verordening gegevensbescherming

In verband met de wetten rondom privacy (AVG) worden de bovenstaande gegevens uitsluitend gebruikt door Leren voor Morgen en het project Duurzame Docent. De gegevens worden niet doorgestuurd of vrijgegeven aan derden en kunnen op verzoek te allen tijde verwijderd worden.

Je geeft toestemming dat Duurzame Docent gebruik mag maken van de door jou ingevulde content.